Nieuwe modellen van 2022/2023

Triumph Street Triple 765

In 2023 verschijnt de meest krachtige, meest evenwichtige Street Triple 765-line-up ooit gemaakt. De Street Triple R krijgt een fikse update en treedt naar voor als de nieuwe en allesbepalende Streetfighter. Een nieuwe Street Triple RS zet een nieuwe maatstaf voor performante naked sportmotoren. De exclusieve en in beperkte oplage verkrijgbare Street Triple 765 Moto2 Edition staat garant als de meest hoogwaardige, meest gefocuste Street Triple uit de geschiedenis. Dichter bij een straatlegale Moto2-racer kom je niet.

Vanuit het Moto2-raceprogramma stromen nieuwe motortechnologie en -upgrades rechtstreeks door naar het Street Triple-gamma. Dat resulteert in aanzienlijk verbeterde prestaties voor de nieuwe Street Triple R en toonaangevend vermogen voor de nieuwe RS en Moto2 Edition, met verhoogd koppel en verbeterd reactievermogen bij alle 765-aangedreven modellen. De agressieve nieuwe uitstraling, de verbeterde ergonomie en de meest hoogwaardige specificaties maken van deze nieuwste generatie de meest wendbare en nauwkeurig sturende edities ooit in de legendarische Street Triple-dynastie.

Triumph Tiger Sport 660

De Triumph 3-cilindermotor zit ook in de Tiger Sport 660, dit biedt enorm veel voordelen ten opzichten van de 2-cilinder variant. Bovendien heeft de 3-cilinder motorfiets een krachtig vermogen over het gehele toerenbereik en het hoogste piekvermogen in zijn klasse. Het model heeft een uitstekende stand-over, dit maakt het een erg toegankelijk model, voor zowel de grotere als kleinere motorrijders. Dit model is niet geschikt voor off-road gebruik, dit maakt dat de Tiger Sport 660 uiterst geschikt is voor de weg. Dus voor allround gebruik, van toertochten tot woon-werkverkeer, in de regen of een mooie zonnige dag. Je kan altijd rekenen op  hoogwaardig comfort en een perfecte ligging op de weg. De motorfiets heeft een 17 liter brandstoftank, wat een geweldig rijbereik geeft van meer dan 380 km op een volle tank, gebaseerd op gemiddelde brandstofverbruik cijfers.

Wil jij een Triumph verzekeren? Bereken hier je premie!