Nieuwe modellen van 2023/2024

Triumph Tiger 900

Triumph tilt de lat naar een hoger niveau met het gloednieuwe Tiger 900-progamma voor 2024. Het model heeft meer vermogen en meer comfort. Met de nieuwe Triumph Tiger 900-serie, wordt er een nieuwe avontuurlijke motor op de wereld gezet.

De Tiger 900 heeft een grondige update ondergaan, resulterend in een indrukwekkende toename van 13% in vermogen ten opzichte van zijn voorganger. Met een piekvermogen van 108 pk en een hoger piekkoppel van 90 Nm is de motor nu krachtiger dan ooit tevoren. Bovendien zorgt het nieuwe motorontwerp voor extra trekkracht bij lagere toerentallen en een verbetering van maar liefst 9% in brandstofefficiëntie.

Triumph Bonneville

De nieuwe Bonnevilles van Triumph zal de meeste mensen  verbazen. De motoren hebben een geheel nieuwe uitstraling, dankzij de opvallende nieuwe custom-stijl lakwerk. De acht nieuwe Stealth Editions van Bonnevilles  hebben stuk voor stuk een unieke en andere tankdesign met een door de hand  beschilderde afwerking. De speciale fietsen zijn custom-stijl geverfd en worden maar één jaar lang geleverd.

Wilt u een Triumph verzekeren? Bereken hier uw premie!